MySpace se reinventeaza, vine la pachet cu Justin Timberlake

MySpace se reinventeaza, vine la pachet cu Justin Timberlake

 important astazi, odata cu lansarea noii versiuni a retelei de socializare.

2.0 myspace timberlake

Dupa ce a fost in beta pentru cateva luni, new.myspace.com isi deschide portile invitandu-te sa asculti noul hit al lui Justin TImberlake intitulat Suit & Tie. Trecand peste faptul ca aceasta melodie in particular este cantata impreuna cu Jay Z, trebuie sa retineti ca legatura cu MySpace o are doar Timberlake. Co-proprietar la MySpace, Justin a lucrat o perioada lunga de timp si a investit o suma remarcabila de bani pentru a reinventa unul dintre „stramosii” retelelor de socializare actuale.

Daca sunteti curiosi cu ce se mananca noul MySpace, va puteti crea cu usurinta un cont folosind datele de autentificare de pe Facebook, Twitter sau vechiul MySpace. Puteti de asemenea sa va creati un cont de la zero folosind o adresa de email. Ca o prima impresie, noul site pare foarte curat, fara multe elemente obositoare, pop-up-uri sau animatii. Direct pe site va puteti crea playlisturi cu melodii de la artisiti favoriti care vor rula in fundal in timp ce va ocupati cu altceva intre timp.

Din cate se pare, . Perfect pentru a face legatura intre formatii si fani, tot acest website va ajuta sa descoperiti melodii noi de la artisti pe care nu i-ati mai ascultat. Ca functii principale ale site-ului, Discover va ajuta sa gasiti formatii si melodii de care nu ati mai auzit, in timp ce casuta de cautare va permite sa gasiti formatiile favorite pentru a le urmari activitatea prin subscriptii.

In aceasta etapa incipienta MySpace pare ceva special si deosebit. Sa-i dam 6 luni si sa vedem daca vom vorbi de aceeasi reteta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: