26 sept. 2012 | 16:25

MySpace sufera o noua transformare majora [+VIDEO]

ACTUALITATE
MySpace sufera o noua transformare majora [+VIDEO]

Platforma de socializare MySpace se pregateste pentru cea de-a patra transformare majora cu scopul de a mai reduce din decalajul fata de principalii competitori de pe piata.

Noul design MySpace

Site-ul detinut partial de Justin Timberlake cauta sa se orienteze mai mult catre industria muzicala si promite sa ofere o mai buna integrare cu Facebook si Twitter. Cu toate acestea, in ultima perioada numarul utilizatorilor a scazut drastic, momentan aproximativ 54 de milioane de oameni fiind activi in cadrul retelei sociale, fata de cateva sute de milioane in anul 2005.

Noul design al MySpace vrea sa puna muzica in centrul atentiei, incercand sa combine componenta sociala cu melodii, playlist-uri, albume foto si videoclipuri. Utilizatorii vor avea posibilitatea sa acceseze din conturile lor anumite melodii, albume, mix-uri si chiar radiouri preferate.

Momentan transformarea este anuntata pe prima pagina, urmand sa soseasca in viitorul apropiat, iar curiosii pot sa arunce o privire asupra noului design, prezentat in clipul de mai jos. Urmeaza sa vedem in ce masura acest nou look va ajuta site-ul sa-si recastige macar o parte din gloria de alta data.