MWC 2013: Tastatura din silicon cu tehnologia NFC

MWC 2013: Tastatura din silicon cu tehnologia NFC

Am auzit pana acum multe despre tehnologia NFC, stim ca aplicabilitatea ei este excelenta pentru domenii variate, insa in fiecare zi ne surprinde modul in care este utilizata.

Tastatura din silicon cu conectivitate NFC

Tastatura din silicon cu conectivitate NFC este creatia unor chinezi inteligenti si, chiar daca este in stadiul de prototip, este de apreciata forma acesteia si calitatea materialului folosit. Avem in imagine o tastatura pe care se poate aseza o tableta sau un smartphone, iar prin modulul NFC inclus se realizeaza legatura cu dispozitivul. Aici avem desigur nevoie de un telefon cu modul NFC, numarul de modele fiind insa deja destul de mare si in continua crestere. Modul in care sunt asezate butoanele este de apreciat, iar faptul ca foloseste un standard relativ nou ce nu emite multe radiatii este din nou un lucru bun.

Pe de alta parte, siliconul detine o serie de proprietati bacteriene spre deosebire de plasticul obsinuit, iar produsul este foarte usor de transportat intr-un buzunar sau rucsac. Tastatura cu tehnologia NFC are un timp de raspuns superior si pare extrem de utila, mai ales in cazul unor dispozitive mobile. Chiar daca touchscreen-ul este o inventie ce a revolutionat lumea telefoanelor mobile, cateodata mai avem nevoie si de o tastatura fizica, pentru a scrie corect si rapid texte, precum aceasta stire.

Tastatura NFC Silicon