LG Pocket Photo – Printeaza experienta MWC pe loc

LG Pocket Photo – Printeaza experienta MWC pe loc
Victor Rizescu
Victor Rizescu
20:41 25.02.2013

LG Pocket Photo este o imprimanta portabila care poate fi folosita impreuna cu orice smartphone LG dotat cu NFC, bluetooth sau USB.

LG MWC 2013

Daca in urma cu ceva timp discutam despre „imprimanta minune” a celor de la LG, astazi am reusit sa experimentam pe viu modul in care acest gadget functioneaza. Prezenta la standul producatorului coreean de la MWC 2013, LG Pocket Photo a reusit sa ma cucereasca instant pentru ca este un gadget pe cat de simplu, pe atat de interesant.

LG Pocket Photo MWC 2013

Practic nu trebuie decat sa faci o poza cu orice smartphone LG, in cazul de fata fetele de la stand au folosit un Optimus G. Dupa ce ai facut poza, apropii telefonul de mini-imprimanta, poza e transferata instant prin NFC si in aproximativ 30 de secunde obtii o amintire de la fata locului.

LG Pocket Photo Hands On

Dupa cum puteti observa si in imagini, fotografiile nu impresioneaza prin dimensiune, dar arata neasteptat de bine, probabil si in functie de capabilitatile foto ale smartphone-ului folosit (cei 13 megapixeli de pe Optimus G isi fac treaba cat se poate de bine).
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/LG Pocket Photo /”/]

LG Pocket Photo este asteptata sa soseasca si in Europa pe parcursul acestui an la un pret de aproximativ 100 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI