MSI intra pe piata de memorii RAM cu module tactate la 3000 MHz

MSI intra pe piata de memorii RAM cu module tactate la 3000 MHz

MSI a anuntat la inceputul anului ca pregateste o multime de produse destinate segmentului de gaming, unul dintre ele fiind memoriile RAM la 3000 MHz.

MSI-Z77A-GD65-Gaming_DDR3

Maximul de frecventa nativa al memoriilor RAM este acum de 2400 MHz, MSI isi pregateste intrarea pe piata de memorii cu module tactate la „doar” 3000 MHz. Imaginea de mai sus este singura existenta la acest moment iar planurile de lansare nu au fost inca facute publice. Pe langa acestea MSI pregateste un segment special pentru gaming ce va contine pe langa aceste memorii, si carcase, placi de baza, laptopuri, placi grafice si PC-uri All In One.

MSI Gaming Series RAM, pentru ca asa se numesc acum in stadiul de concept, si nu stim daca isi vor pastra denumirea atunci cand vor fi disponibile in retail, au fost dezvaluite pe pagina placii de baza Z77A-GD65. Acestea ar trebui sa fie disponibile la CeBIT insa pana acum nimeni nu a venit cu imagini reale. Nu se cunosc timing-urile la care vor functiona, ce se poate observa insa este PCB-ul si radiatorul de culoare neagra ce detine logo-ul dragonului adoptat de MSI pentru acest tip de produse. Memoriile vor fi disponibile sub forma de kit de 8 si 16 GB, existand posibilitatea unui kit si pentru platformele cu LGA2011.

Sursa: WCCFTech

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: