ASRock prezent la CeBIT 2013 cu o gama variata de produse

ASRock prezent la CeBIT 2013 cu o gama variata de produse

ASRock isi expune o gama destul de larga de produse hardware, atat pentru segmentul mainstream, cat si pentru entuziasti, in cadrul CeBIT 2013.

ASRock Gaming&Performance MB

ASRock vine cu placi de baza, sisteme mini PC si sisteme HT (Home Theater).

Placile de baza se impart in mai multe categorii, cele mainstream pentru PC-uri mai modeste, cele destinate gamerilor si profesionistilor unde se numara seriile OC Formula unde putem aminti Z77 OC Formula pentru platformele Intel, si nu in ultimul rand seria Extreme c einclude modele precum X79 Extreme11 si Z77 Extreme11 si suporta configuratii 4 way SLI sau CrossfireX. Sunt prezente si placi pentru platformele AMD, ca 990FX Extreme9 sau FM2A85X Extreme6 pentru a demonstra rezultatele record obtinute in cadrul competitiei FM2 OC Competition.

ASRock Mini PC

Seria de mini PC-uri Home Theater este una mai deosebita fiind realizata impreuna cu BMW Designworks USA si au un design excelent. Imaginile vorbesc de la sine, asadar nu cred ca avem nevoie de o descriere mai explicita.

“Scopul nostru a fost sa cream diferentiere emblematica intr-un mini-PC. Am realizat acest scop datorita unui design excentric si o solutie ce a fost un mod exagerat al expresiei.” precizeaza Sonja Schiefer, Director de Design, Studio Munchen, BMW DesignworksUSA

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Produse ASRock CeBIT 2013/”/]

Citește și: