04 ian. 2013 | 09:30

MSI incearca sa-ti ia ochii cu Slider S20 Ultrabook

ACTUALITATE
MSI incearca sa-ti ia ochii cu Slider S20 Ultrabook

Compact, subtire, glisant si preinstalat cu Windows 8 sunt termenii care definesc performanta noului MSI Slider S20 Utrabook Convertible.

msi slider s20 ultrabook windows 8

Trecand peste faptul ca acest tip de produs este rezultatul noului sistem de operare Microsoft care incurajeaza hibridele, disponibilitatea unui nou tip de sistem portabil. Similar cu , creatia de mai sus vine de asemenea cu un panou de 11,6 inci Full HD glisant peste o tastatura care pare sa fie destul de aerisita si confortabila. Desi numele complet al produsului nu este unul foarte scurt, trebuie apreciata initiva producatorului de a sintetiza in cateva cuvinte caracteristicile predominante ale noului ultraportabil. Este vorba de MSI Slider S20 Ultrabook Convertible.

In ceea ce priveste configuratia, desi pare ca ar avea in comun ceva cu , de fapt vorbim de un produs mai performant. Pe langa ecranul Full HD, Slider S20 Ultrabook mai vine cu 8GB RAM, un procesor Intel Core i5 si un SSD de 128GB. In conditiile in care vorbim de un sistem de doar 1 Kg care glisat are maxim 2, 54 centimetri grosime, mai sunt cateva aspecte remarcabile care trebuie mentionate. Pe langa Wireless N de exemplu, pe marginea hibridului mai sunt prezente un port Ethernet, doua porturi USB 3.0, conectivitate Bluetooth si un port miniHDMI out. Nu lipseste nici un webcam HD ce poate face capturi la rezolutie 720p.

Noul sistem al celor de la MSI va putea fi achizitionat in primele 3 luni ale acestui an la un pret de doar 1200 dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele