Morephone este prototipul unui telefon care se misca [VIDEO]

Morephone este prototipul unui telefon care se misca [VIDEO]

Ne-am obisnuit sa primim notificari de la telefoanele noastre prin vibratii sau sunete, Morephone, in schimb, se onduleaza si isi schimba forma.

morephone smartphone care-si schimba forma

Indiferent , prototipurile reprezinta cele mai interesante dispozitive. Din aceasta categorie selecta face parte si Morephone.

Fara a fi neaparat placut din punct de vedere estetic sau macar apropiat de un produs ce ar putea fi comercializat in magazine, gadgetul din imagine ar putea fi un preview pentru telefoanele pe care le vom utiliza in cinci sau zece ani. Am auzit foarte multe in ultimul an despre ecrane flexibile, fara a vedea o implementare realista a modului de functionare pentru un astfel de dispozitiv.

Morephone este un concept unic format din ceea ce pare a fi sensibil la atingere. Spre deosebire de alte smartphone-uri existente de piata, acesta face o treaba foarte buna in a avertiza posesorul in cazul unui apel sau mesaj, printr-o ondulare ce poate fi particularizata in functie de preferintele utilizatorului. Practic, puteti rabata anumite parti ale telefonului pentru a evidentia apeluri de la anumite contacte din agenda. Prin acest sistem, fara sa sune sau sa vibreze zgomotos, telefonul va poate instiinta in legatura cu un eveniment.

Aceasta versiune a produsului a fost realizata de Human Media Lab in cadrul Universitatii Queens. Pentru ca sunt cei mai avizati sa dea un pronostic in legatura cu momentul in care am putea vedea un astfel de telefon la operatorii de telefonie mobila, cercetatorii implicati in realizarea prototipului au afirmat ca va mai dura cativa ani pana ce Nokia, Apple, Samsung sau alta companie importanta va lansa un un aparat similar cu Morephone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: