Minecraft: The Story of Mojang – un documentar complet disponibil pe YouTube

, unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, tocmai a beneficiat de un documentar ce a ajuns oficial complet gratuit pe YouTube.

Minecraft the Story of Mojang documentar gratuit online

Indiferent de preferinţele voastre în materie de gaming, este aproape imposibil . Popularul titlu cross-platform este disponibil pe aproape orice dispozitiv capabil de jocuri video şi iniţial a fost fructul imaginaţiei unui singur om.

Este vorba de o libertate dusă la extrem într-o lume imaginară în care scopul evident este de a construi dar restricţiile aproape că nu există, la fel şi noţiunile clasice de misiuni dintr-un joc precum Call Of Duty. Clasificat mai degrabă ca un joc de aventură, decât orice altceva, în ultimii ani Minecraft a devenit un fenomen, motiv pentru care cei de la 2 Player Productions şi-au dedicat o perioadă destul de lungă din viaţă realizării unui documentar în jurul creaţiei lui Mojang. Rezultatul final poartă numele de Minecraft: The Story of Mojang şi, deşi a fost lansat oficial anul trecut, anul acesta a ajuns oficial pe YouTube în forma sa completă.

Filmul The Story of Mojang, de aproximativ o oră şi patru zeci de minute, vă oferă o ocazie unică să vedeţi echipa din spatele jocului favorit al câtorva milioane de gameri de pe întreg mapamondul. Cu această ocazie aflaţi mai multe despre Markus Notch Persson şi echipa sa de la Mojang. În plus, dacă vă încântă istoria jocurilor de PC, aceasta este o ocazie unică pentru a vedea de unde şi în ce forma a început dezvoltarea Minecraft.

Documentarul gratuit în forma completă poate fi vizionat mai sus la calitate HD, iar dacă vreţi să ajutaţi financiar creatorii o puteţi face accesând clipurile din descrierea de pe YouTube a clipului. De acolo puteţi achiziţiona o versiune extinsă a filmului The Story of Mojang, în format digital sau pe discuri.

Alexandru Puiu
17:55 12.11.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video