21 nov. 2013 | 17:20

Middle Earth şi universul din The Hobbit prind viaţă intr-un experiment Google [VIDEO]

TEHNOLOGIE
Middle Earth şi universul din The Hobbit prind viaţă intr-un experiment Google [VIDEO]

Este incredibil ce tip de experienţe am ajuns să trăim într-un browser web, iar Middle Earth şi The Hobbit reprezintă cel mai nou astfel de element.

Google Chrome Experiment Hobbit Middle Earth

Nu este nici pe departe simplu de realizat ca , motiv pentru care iubitorii de artă nu pot să nu fie încântaţi atunci când cea de a doua parte din The Hobbit ajunge printr-o combinaţie de WebGL şi HTML5 în portofoliul .

Realizat în parte probabil şi cu bani din bugetul celui de al doilea film din serie ce urmează să fie lansat de Crăciun, acest experiment vă transpune pe ecranul smartphone-ului, al tabletei şi al ultrabook-ului din dotare o mare parte din elementele ce formează Middle Earth. În acelaşi timp, printre rânduri sunteti bombardaţi cu informaţii desprinse din cărţile lui J.R.Tolkien.

Amatorii de tehnologie, vizitând middle-earth.thehobbit.com, vor fi întâmpinaţi de un amalgam de informaţii în format WebGL, inclusiv câteva jocuri 3D care vă vor ţine prinşi în faţa tastaturii pentru o perioadă destul de lungă. În final, este evident că această demonstraţie tehnologică va fi foarte apropiată de sufletul fanilor seriei Lord of the Rings sau The Hobbit. Dacă nu vă număraţi printre ei, merită să intraţi pe site pentru a vedea cu proprii ochi la ce nivel a ajuns conţinutul ce poate fi afişat într-un browser.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele