Microsoft s-a mai inmuiat in legatura cu licenta de Office 2013

, 07 Mar, 11:00

Foarte multi utilizatori de Microsoft Office au fost suparati la aflarea vestii ca o licenta de Office 2013 este legata de un singur PC, se pare insa ca nu mai e adevarat.

Microsoft Office 2013

Dupa ce in urma cu cateva saptamani anuntam din surse oficiale ca , Microsoft se pare ca s-a razgandit. Pentru ca tuturor celor care s-au invoit sa achizitioneze li se parea absurd ca respectiva licenta sa fie legata de o singura configuratie hardware, Microsoft se pare ca s-a mai inmuiat. Intr-un nou post pe , gigantul din Redmond a anuntat ca-si schimba politica. Ca urmare, de acum inainte, va fi acceptat transferul licentei de pe un PC pe altul in cazul in care vechiul PC s-a defectat sau, pur si simplu, v-ati achizitionat un nou computer.

Schimbarile descrise de Microsoft vor fi puse imediat in practica, in timp ce scriptic, in documentul de licentiere, vor fi implementate cu urmatorul update la suita Office. Pentru ca lucrurile suna prea frumos ca sa fie atat de simple, Microsoft a comunicat si cateva restrictii legate de mutatul licentei. In continuare, nu veti putea utiliza o licenta de Office 2013 pe doua PC-uri diferite. Daca planuiti sa sariti din PC in PC cu noua suita Office, compania producatoare va limiteaza la o reinstalare pe alt sistem o data la 90 de zile. In principiu exista o exceptie de la aceasta regula, in cazul in care un PC a intampinat o problema hardware, din pacate in acel caz s-ar putea sa petreceti ceva timp la telefon cu serviciul clienti Microsoft pentru a demonstra evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail