Functiile avansate din Xbox One inregistreaza momentul scorului

Functiile avansate din Xbox One inregistreaza momentul scorului

In general, nu mai este suficient sa spui ca ai terminat un joc cu un anumit scor si o anumita performanta, asa ca poate inregistra automat momentul.

bb xbox one

Pana in ziua vanzarii sau a primului review realizat pe un dispozitiv in varianta finala, vom afla lucruri noi despre anul acesta. Cel mai nou set de informatii vine de la Keb Lobb de la Microsoft Game Studios. In cadrul targului Comic-Con desfasurat zilele trecute la San Diego California, Lobb s-a grabit sa mai raspunda catorva intrebari pe marginea optiunilor de inregistrari automate din noua consola.

XBOX One-ul va pastra in permanenta in format video, pe hard disk-ul intern al consolei, ultimele 5 minute din fiecare sesiune de gameplay, fara nici un fel de interventie din partea utilizatorului. Respectivul clip, partajat pe YouTube sau pe orice alta retea de socializare, va fi reteta perfecta pentru a va lauda cu dovezi video in legatura cu performantele de gaming atinse in ultima perioada. Daca in timpul unei sesiuni de joc ati facut ceva remarcabil, prin intermediul comenzii vocale ,,XBOX, Record that” veti fi salvat automat cele 30 de secunde anterioare momentului in care ati facut comanda. In cazul in care vreti sa personalizati clipul de 5 minute inainte de a-l urca pe internet, direct din consola il puteti decupa si puteti insera capturi foto facute cu camera de la Kinect cu voi in timp ce jucati.

De partea cealalta a baricadei, Sony a afirmat foarte clar ca fiecare consola PS4 va salva pe hard disk ultimele 15 minute dintr-o sesiune de gameplay. Astfel, din momentul in care cele doua console vor ajunge pe piata, va deveni subit imposibil sa te lauzi fara dovezi video.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: