Xbox One – Primul unboxing neoficial a fost postat pe YouTube [VIDEO]

Xbox One – Primul unboxing neoficial a fost postat pe YouTube [VIDEO]

Microsoft Xbox One are o data oficiala de lansare pentru 22 noiembrie si, totusi, acum cateva ore a aparut primul unboxing Xbox One al unui client pentru acest produs.

unboxing Xbox One

In mod normal, ne-am fi asteptat doar dupa data de 22 noiembrie la acest tip de videoclip, utilizatorul de YouTube nu avut insa rabdare inca o luna si jumatate si l-a postat acum. Desigur, clipul a fost deja retras la cererea lui Microsoft, intrebarea ramane totusi… de unde l-a luat? Ideea ca acest clip ar putea fi fals ramane valabila, desi produsul pare destul de real, chiar si asa, nepornit.

Utilizatorul promite ca detine si o serie de jocuri pentru noua consola si ca va uploada in curand o serie de clipuri cu acestea.

Desigur, unii utilizatori mai rapizi au facut deja copii ale acestui unboxing Xbox One si le-au urcat pe alte retele de videosharing, unde verificarile sunt ceva mai putin drastice. Sa speram ca acest clip este inca disponibil la momentul cand veti citi aceste randuri, suntem curiosi daca vor mai aparea si altele intre timp.


XBOX ONE UNBOXING-1080p by dm_5251ebdc16985

Citește și: