Marea Britanie va dispune de taxiuri cu 4G gratuit

Marea Britanie va dispune de taxiuri cu 4G gratuit

Marea Britanie va dispune in curand de taxiuri cu conexiune 4G, practic hotspot-uri atat pentru pasageri cat si pentru cei care se nimeresc sa se afla in vecinatatea unuia parcat.

Taxi 4G Anglia

EE, primul operator LTE al Marii Britanii a anuntat ca planuieste sa echipeze o parte din taxiurile din Anglia cu routere MiFi de tip 4G. Ideea va permite patronilor de taxiuri, precum si clientilor acestora, sa incerce noile viteze de internet in timp ce calatoresc prin Birmingham. In prima faza vor exista 50 de taxiuri echipate cu internet si toate vor fi vopsite in culorile operatorului, 40 in Birmingham si 10 in Londra.

„Speram ca acest proiect sa demonstreze beneficiile unei experiente superioare in accesul la internet, utilizatorii putand sa navigheze, sa downloadeze, sa isi verifice e-mail-ul pe dispozitivele proprii, si la viteze foarte mari. Nu putem sa facem cursa cu taxiul sa fie mai rapida insa cu siguranta putem spori accesul la internet al clientilor nostri.”spune Spencer McHugh, Director General EE.

Hotspoturile mobile vor fi disponibile timp de 3 luni. EE spera cu aceasta campanie sa adune o serie noua de clienti, impresionandu-i cu vitezele de acces 4G, insa in mod sigur si cei care sunt multumiti de providerul lor se vor bucura de accesul la internet in timp ce calatoresc prin oras. EE a lansat reteaua 4G in luna Octombrie si momentan este singurul operator din Anglia care ofera acest tip de serviciu, cel putin momentan. Pana la sfarsitul anului este de asteptat ca si altii sa treaca la noua tehnologie si sa ofere servicii rapide de acces la internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: