TP-Link imbratiseaza ideea de micro cu doua maini: Mini Router 3G/3,75G si N Nano Router

TP-Link imbratiseaza ideea de micro cu doua maini: Mini Router 3G/3,75G si N Nano Router

In acest an la CES, TP-Link a incercat si reusit sa atraga atentia cu cateva rutere extrem de compacte.

Wireless N Nano Router este cel mai mic router la ora actuala, cu 2,5 x 2,5 x 0,75 inci care, pe langa dimensiunile extrem de reduse, are si o greutate infima. Se alimenteaza pe Micro USB si face o treaba foarte buna in a imparti o conexiune LAN pe Wireless N150. Solutia este perfecta pentru plimbaretii care se duc in camere de hotel unde, de cele mai multe ori, internetul este un fir ethernet care vine din perete.

Al doilea router poarta numele de Portable 3G/3,75G Battery Powered Wireless N Router.  Dispozitivul dlucreaza ca un router obisnuit, insa la conectarea la unui modem USB de la diversi operatori de telefonie mobila imparte si respectiva conexiune la internet pe wireless. Desi este marcat ca fiind limitat la performanta pana la 3,75G, oficialii companiei au atras atentia asupra faptului care prin update-uri ulterioare de firmware are toate sansele sa fie compatibile si cu conexiuni 4G.

Disponibile in trimestrul al doilea anul acesta, din pacate nici unul dintre produse nu a fost prezentat cu preturi, nici macar aproximative.

TP-Link Wireless N Nano

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: