29 aug. 2013 | 12:16

Logitech Ultrathin Touch Mouse este un mouse compact pentru deplasari [+VIDEO]

ACTUALITATE
Logitech Ultrathin Touch Mouse este un mouse compact pentru deplasari [+VIDEO]

Logitech Ultrathin Touch Mouse este numele celui mai nou mouse al elvetienilor, gandit special pentru a fi ascuns intr-o geanta.

logitech ultrathin touch mouse aluminium

Este foarte subtire, iar suprafata superioara accepta gesturi – acestea au fost cele doua caracteristici pe care le gasim si in numele celui mai nou mouse portabil de la . Este disponibil atat in versiuni de Mac, cat si de PC, cu modelul T630 fiind perfect pentru computere cu Windows si T631 fiind specific sistemelor cu OS X.

Cea mai mare parte a acestui este realizata din aluminiu, trasatura care ii confera un aer exclusivist. Liniile de design, un pic curbate, definesc parca o felie de tort ce poate fi tinuta intr-o mana cu usurinta si nu are nici o problema in a fi transportata in orice conditii. Comunica prin Bluetooth cu vreun sistem, cand este cazul, functie care este imbogatita prin tehnologia Easy-Switch. Aceasta din urma permite schimbarea sistemului conectat printr-o miscare de switch.

Cu un pret aproximativ de 70 de dolari, noul mouse va incepe sa fie disponibil global din luna septembrie. Pe partea de autonomie, pe langa faptul extrem de convenabil de a incarca mouse-ul de la USB, producatorii se lauda ca un minut de incarcare ar trebui sa mai ofere aproximativ o ora de utilizare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele