Logitech isi actualizeaza linia de periferice pentru gaming

Logitech isi actualizeaza linia de periferice pentru gaming

G Line este pentru a-si reinventa seria de periferice destinate pasionatilor de gaming.

Logitech G Line G700

Entuziasmul gamerilor pentru nu s-a diminuat considerabil in ultimii ani. Cu toate acestea, compania a decis sa reinventeze intreaga gama de mouse-uri, tastaturi si casti destinate acestui segment de piata. Dupa spusele celor de la Logitech, cele opt noi produse lansate anunta ,,reinnoirea angajamentului” fata de jucatorii profesionisti si amatori.

In practica, noua serie G de periferice va include patru noi mouse-uri, doua noi tastaturi si doua perechi de casti. Printre elemente definitorii ale noii colectii se numara utilizarea de materiale avansate in zonele predispuse sa intre in contact cu mainile. Mai ales in cazul tastaturilor si mouse-urilor din noua serie, zonele pentru sprijinul palmelor au fost acoperite cu un strat hidrofobic menit sa previna lipirea mainilor transpirate.

Desi este greu de aproximat momentul in care vor sosi aceste noi jucarii in tara noastra, va puteti deja apuca sa puneti bani deoparte. Mai ales ca in SUA avem deja preturi pentru fiecare produs din seria G: G700s Rechargeable Gaming Mouse ($99.99), G500s Laser Gaming Mouse ($69.99), G400s Optical Gaming Mouse ($59.99), G100s Optical Gaming Mouse ($39.99), G19s Gaming Keyboard ($199.99). G510 Gaming Keyboard ($119.99), G430 Surround Sound Gaming Headset ($79.99) si G230 Stereo Gaming Headset ($59.99).