Logitech lanseaza un mouse cu 20 de butoane configurabile – G600

Logitech lanseaza un mouse cu 20 de butoane configurabile – G600

logitech g600

Intr-o perioada in care jocuri precum Diablo III fac furori pe internet, nici o achizitie nu este mai potrivita decat un mouse de competitie.

G600 MMO Gaming Mouse este cel mai nou mouse al Logitech si raspunsul acestora la o mare parte din cererile jucatorilor profesionisti de jocuri online – gen WoW, DOTA II, Lineage sau Diablo III.

Noul mouse face parte din seria G de produse a companiei si integreaza 20 de butoane programabile, dintre care 12 sunt localizate pe un panou de la capatul degetului mare. Pentru o configurare precisa si o recunoastere cu usurinta a comenzilor fiecare buton dintre cele 12 poate fi colorat in orice culoare dupa preferintele utilizatorului. Dispunerea celor 12 butoane laterale a fost gandita atat de bine, incat in momentul in care plimbi degetul pe respectiva zona ti se pare ca sunt impartite in doua zone de 6 butoane individuale.

Cu toate ca posibilitatile de configurare a intregului sistem de functii este aproape infinit, Logitech implicit ofera 3 profile de setari – 2 optimizate pentru MMO-uri si 1 optimizat pentru gaming de orice alta natura. Profilele sunt salvate pe memoria interna a mouse-ului pentru a fi mai usor de transportat in deplasare. Senzorul laser are o rezolutie maxima de 8200dpi iar rata de raportare pe USB este specificata la 1 secunda.

Mouse-ul este disponibil pentru precomanda atat pe alb, cat si pe negru, la un pret de 80 dolari. Pe partea de compatibilitate XP a sarit din schema insa a fost inlocuit cu Windows 8. Acesta din urma este trecut pe lista alaturi de Windows Vista si Windows 7.

Citește și: