Linkase – Carcasa minune care imbunatateste Wi-Fi-ul pe iPhone 5

Linkase - Carcasa minune care imbunatateste Wi-Fi-ul pe iPhone 5

Linkase promite sa imbunatateasca semnalul Wi-Fi pe orice iPhone 5 cu pana la 50%.

LINKASE

Ultima creatie a celor de la Absolute Technology reprezinta o carcasa minune care se lauda ca ajuta la imbunatatirea conexiunilor Wi-Fi de pe iPhone 5 cu pana la 50%. Stim cu totii cat de neplacut este cand alergam prin diferite colturi din casa sau dintr-un loc public in cautarea ultimei liniute de semnal Wi-Fi. Linkase promite sa rezolve astfel de probleme printr-o tehnologie revolutionara bazata pe un element EMW (electro magnetic waveguide).

LINKASE Fata

Practic, carcasa are incorporat un element care poate fi extins, capteaza semnalul Wi-Fi si il directioneaza direct catre antena smartphone-ului, in acest mod reusind sa ofere un boost oricarei conexiuni, indiferent cat de slaba ar fi. Din testele realizate de producator, reiese ca Linkase ajuta si la cresterea vitezei de download, iar in anumite zone in care iPhone 5 nu a reusit sa pastreze o conexiune activa, carcasa minune s-a conectat fara probleme.

LINKASE design

Avand in vedere aceasta trasatura unica prezenta pe Linkase, mai mult ca sigur restul detaliilor precum culorile si materialele folosite devin prea putin importante. Oricum carcasa minune va fi comercializata in cinci variante de culoare: rosu, negru, verde, gri, albastru, este confectionata din policarbonat si exterior va fi imbracat in piele pentru imbunatatirea grip-ului. Un detaliu cat se poate de important este ca Linkase vine livrata cu un element EMW de rezerva, iar acestea vor putea fi achizitionate si separat.

Momentan nu sunt cunoscute detalii cu privire la data de lansare sau vreun pret aproximativ. Totusi asteptam sa vedem in ce masura acest gadget inedit isi va dovedi utilitatea si daca va fi lansat si pentru alte modele de smartphone-uri: Galaxy S3, HTC One, Galaxy Note II si altele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: