LG pregateste Optimus G2

LG pregateste Optimus G2

LG Optimus G2 se pregateste sa fie lansat pe piata, cel mai probabil in a doua jumatate a acestui an.

LG Optimus G2

Conform zvonurilor, noul flagship LG ar fi trebuit sa isi faca aparitia la CES 2013, dar se pare ca lansarea lui ar fi fost usor amanata pana cel tarziu in toamna acestui an. De ce? Se pare ca cei de la LG doresc sa introduca pe piata un telefon de top, care sa ruleze ultima versiune de Androi, respectiv Key Lime Pie.

Pentru moment nu sunt cunoscute detalii tehnice legate de noul LG Optimus G2, dar ne asteptam sa calce pe urmele lui Optimus G si sa fie un smartphone extrem de competitiv.

In alta ordine de idei, surse din interiorul companiei au confirmat ca tot anul acesta vom vedea macar un terminal al producatorului coreean, special conceput pentru Windows Phone 8. Probabil ca cei de la LG vor reintra in ecosistemul Microsoft pe masura ce acesta se va dezvolta, prin largirea bazei de aplicatii si atragerea unui numar cat mai mare de dezvoltatori si utilizatori.

Nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem in ce masura aceste informatii vor fi confirmate de catre LG si daca nu cumva vom asista si la alte surprize cu ocazia MWC 2013.

Citește și: