LG Optimus G Pro – Un nou phablet de 5 inci

LG Optimus G Pro - Un nou phablet de 5 inci

LG Optimus G Pro este un nou phablet de 5 inci adaugat in portofoliul producatorului sud coreean.

LG Optimus G Pro

Daca in urma cu ceva timp discutam despre o potentiala lansare a unui nou membru din familia Optimus G, iata ca astazi aflam ca noul smartphone Optimus G Pro a fost confirmat in Japonia pentru reteaua NTT DoCoMo.

Noul phablet vine dotat cu un display IPS de 5 inci la 1920 x 1080 pixeli (440ppi), un chispset Qualcomm Snapdragon S4 APQ80674 cu procesor quad-core la 1,7GHz, 2 GB RAM, 32 GB memorie interna si suport pentru carduri microSD. La capitolul imagine, Optimus G Pro se lauda cu o camera principala de 13 megapixeli si o a doua, secundara la 2,4 megapixeli.

Ne asteptam ca autonomia sa fie una acceptabila, asta datorita acumulatorului de 3000 mAh, iar pe partea sistemului de operare, Android 4.1 Jelly Bean se va ocupa de sarcinile zilnice. Avand in vedere diagonala, noul phablet LG va fi destul de mare, masurand 139 x 70 x 10mm si avand o greutate de 160g.

LG Optimus G Pro va fi disponibil in variante pe alb si pe negru, fiind perfect compatibil cu reteaua LTE a celor de la DoCoMo. Pentru moment nu sunt cunoscute detalii despre pret sau disponibilitatea inafara Japoniei, dar probabil ca vom primi ceva mai multe detalii imediat dupa lansarea din luna aprilie a acestui an.