LG Optimus G lansat oficial in Romania

LG Optimus G lansat oficial in Romania

LG Optimus G a fost lansat oficial astazi la noi pe piata si a intrat in exclusivitate in oferta Orange.

LG Optimus G

Daca in urma cu ceva timp discutam despre performantele si functiile noului LG Optimus G E975, iata ca astazi am avut ocazia sa asistam la evenimentul de lansare pe piata locala. In cazul in care nu ati facut cunostinta cu noul smartphone LG, aici gasiti hands on-ul realizat de noi la MWC 2013.

LG Optimus G este unul dintre cele mai puternice smartphone-uri din portofoliul producatorului coreean si totodata unul dintre cele mai echilibrate modele high end de pe piata. Smartphone-ul LG impresioneaza atat prin seria de specificatii, dar si prin inovatiile software si la nivel de design. Vorbim de un smartphone cu display HD IPS Plus Real la 4,7 inci, chipset Qualcomm Snapdragon S4 format dintr-un procesor quad-core Krait la 1,5GHz, GPU Adreno 320, 2GB RAM, 32GB memorie interna si camera foto de 13 megapixeli capabila sa filmeze Full HD 1080p.

LG Optimus G Display

Din punct de vedere software, LG Optimus G ruleaza Android 4.1.2 Jelly Bean si vine cu seria de aplicatii specifice LG: QSlide, QuickMemo, Dual Screen Dual Play si Live Zooming. Functii care vin sa imbunatateasca experienta in timpul utilizarii si sa indeplineasca nevoia unui multitasking activ.

LG Optimus G Pret Orange

Doritorii vor putea achizitiona noul LG Optimus G exclusiv din magazinele Orange la un pret de 189 euro impreuna cu amonamentul Pantera 39 sau la liber pentru 499 euro.

Citește și: