27 feb. 2013 | 07:53

LG isi actualizeaza un terminal important: Optimus Vu

ACTUALITATE
LG isi actualizeaza un terminal important: Optimus Vu

Anul trecut, la distanta de cateva saptamani, LG anunta Optimus Vu 2, iar Samsung anunta Galaxy Note 2. Primul era cu  Android 4.0, al doilea cu Android 4.1.

Optimus Vu

Pentru ca LG ia foarte in serios piata de smartphone-uri in care incearca sa-si consolideze pozitia, incepe sa mearga pe urmele Samsung si sa-si actualizeze aparatele. Calitatea terminalelor LG a crescut constant in ultima perioada, din pacate cele mai multe aparate au fost afectate de o lipsa de update-uri de firmware. Pentru a remedia aceasta problema, Vu 2 lansat anul trecut va trece de la Ice Cream Sandwich la Android 4.1 Jelly Bean. Desi la momentul respectiv Jelly Bean era deja lansat si Vu 2 pornea din start cu un handicap, un numar semnificativ de utilizatori se pare ca au cumparat aparatul, din moment ce LG a decis sa lanseze in sfarsit update-ul de Jelly Bean.

Totusi, actualizarea pe Optimus Vu se face preferential – pentru terminalele achizitionate din Coreea de Sud, incepand astazi, pentru celelalte, candva din luna martie.

Oricum, asteptam si de la alti producatori de telefoane update-uri pentru versiunile noi de Android.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele