LG Optimus Vu vrea sa muste din Galaxy Note

LG Optimus Vu vrea sa muste din Galaxy Note

lg-optimus-vuLG isi prezinta ultimul smartphone Android, Optimus Vu, printr-un clip destul de ciudat, din care nu aflam mare lucru.

Avand in vedere dimensiunile ecranului (5 inci), aspectul imaginii 4:3 si prezenta unui stylus la LG Optimus Vu, putem spune ca avem de-a face cu un adversar direct pentru Galaxy Note.

Conform pocket-lint.com, este vorba despre modelul LG-F100S/LG-F100L ale carui specifiicatii sunt inca neoficiale, dar oarecum banale: un display IPS 1024×768, procesor dual core la 1,5 GHz, 1 GB RAM, o camera de 8 megapixeli, Bluetooth, Wi-Fi si NFC.

Niciodata nu am reusit sa inteleg de ce unii producatori aleg sa lanseze produse asemanatoare cu cele deja prezente pe piata. Adica daca tot vor sa muste din felia creata de Note, cei de la LG ar trebui sa ne lase cu gura cascata cu specificatii de genul: un procesor quad-core, peste 2 GB RAM, un procesor grafic mai performant si neaparat Android 4. Altfel, singura varianta de reusita pentru Optimus Vu ar fi un pret mult mai bun fata de Galaxy Note.

Lansarea oficiala va fi, cel mai probabil, la sfarsitul lunii februarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: