LG intra in hora ultrabook-urilor hibride

LG intra in hora ultrabook-urilor hibride

Intr-o perioada in care cei mai multi producatori de sisteme lanseaza configuratii cu Windows 8, LG isi incearca norocul cu un ultrabook hibrid.

LG LTE Ultrabook Z160 TAB-book U460

Disponibil momentan doar in Coreea, LG tocmai a anuntat un sistem intitulat Z160. Dupa cum vedeti in imagine, hibridul pare sa aiba multe in comun cu Sony Vaio Duo 11. Intitulat Tab-Book Ultra, noul ultra portabil are aceeasi diagonala a ecranului de 11,6 inci si foloseste probabil acelasi procesor ca si cel de la Sony. In definitiv, vorbim de mai multe configuratii, dintre care, cea mai puternica va integra un procesor Intel Core i5. Spre deosebire de alte sisteme similare, Z160 va integra un modul compatibil LTE.  In Coreea noul hibrid LG a fost deja anuntat la un pret de aproximativ 1300 dolari. In cazul in care sunteti interesati de sistemele portabile dar va doriti un notebook in format clasic, si ultrabook-ul Lenovo IdeaPad U460 vine cu un modul LTE.

Desi MWC-ul este dedicat in mare parte smartphone-urilor si tabletelor, LG se pare ca vrea sa impresioneze audienta de la stand nu doar prin telefoane noi. Noul Tab-Book Ultra Z160 va fi prezent la conferinta internationala de la Barcelona.