LG Gx – un nou phablet sud-coreean înainte de sărbători

, 17 Dec, 15:30

Pentru a nu se dezminte de la un ritm de câteva smartphone-uri de vârf lansate anuale, în Coreea de Sud tocmai a avut loc lansarea Gx.

lg gx coreea de sud lansare smartphone

Fără a avea un nume pompos, cei de la în ţara lor de baştină noul Gx. Ţinut cu entuziasm în mână de domnişoara de ma sus, noul terminal se pare că e departe de a fi compact. Nu de alta, dar are aproximativ 5,5 inci în diagonală. Deşi e foarte probabil să mai dureze până când va fi făcut public în această partea a oceanului, important este că ştim deja toate detaliile noului aparat.

Are 150,6 x 76,1 x 9,2 milimetri şi doar 167 grame. LG GX vine cu un panou de 5,5 inci de tip IPS cu o rezoluţie nativă Full HD egală cu 1920 x 1080 pixeli. Partea de performanţă este asigurată de o combinaţie dintre un Qualcomm Snapdragon 600 de tip quad core şi de 2GB RAM. Memoria internă este egală cu 32GB, iar partea de captură este realizată fie cu camera principală de 13 megapixeli, fie cu cea frontală de 2,1 megapixeli. Cu 3140 mAh are una dintre cele mai mari baterii întâlnite vreodată într-un telefon. Deşi nu se ştie versiunea exactă preinstalată de Android, s-a insistat destul de mult pe suportul de trafic de date 4G LTE pe frecvenţa de 2,6GHz.

Cu un preţ de de aproximativ 800 dolari în Coreea de Sud este evident că acesta nu se adresează segmentului low-end. În schimb, reprezintă o alternativă pentru multitudinea de phablet-uri lansate de Samsung în ultimul an.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail