LG crede ca Galaxy S4 e bun de proces pentru incalcare de patente

LG crede ca Galaxy S4 e bun de proces pentru incalcare de patente

Nici nu a ajuns inca pe piata si Galaxy S4 ar putea sa fie subiectul unui proces

samsung-galaxy-s4 patente lg

Cu aproximativ doua zile inainte de , LG anunta . Aceasta functie permite smartphone-urilor LG Optimus G Pro sa puna pe pauza un film in momentul in care va luati privirea de la smartphone si sa continue redarea in momentul in care ati revenit. Din pacate, noul varf de gama de la Samsung promite o functie similara intitulata Smart Pause. Desi este greu de demonstrat ca aceeasi tehnologie de recunoastere faciala a fost folosita in ambele cazuri, s-ar putea sa nu conteze. LG s-a inarmat deja cu un patent pe care l-a obtinut in 2009 pentru actiuni apelate prin recunoastere faciala.

In cazul in care Samsung credea ca este suficient sa afirme ca au folosit alta metoda de implementare a aceleeasi idei, LG se pare ca s-a gandit destul de mult la acest proces si nu vede aceasta idee ca pe un argument suficient. Creatorii seriei de terminale Optimus cocheteaza aparent si cu construirea unui proces pornind de la un patent din 2005 care vizeaza o tehnologie pentru urmarirea ochilor.

Desi trebuie sa asteptam pana la lansarea noului S4 pentru ca acest proces sa fie intentat in vreo tara, cei de la LG par destul de hotarati. Ramane sa vedem daca o sa si castige.

Citește și: