Lernstift Pen, un creion care te invata sa scrii corect prin vibratii

, 01 Feb, 10:50

Cu toate ca este doar o chestiune de timp pana ce scrisul de mana va fi folosit doar pentru semnaturi, Lernstift Pen te ajuta sa scrii corect intr-un mod creativ.

Lernstift Pen creion educational

O unealta dedicata in special copiilor din scoala primara, Lernstift Pen este un dispozitiv util persoanelor de toate varstele. Aflat momentan intr-un stadiu avansat de proiect, gadgetul din imagine are doua moduri de functionare, ambele gandite pentru a te invata sa scrii corect.

Practic, puteti alege din a scrie corect caligrafic sau ortografic apasand un buton. Pentru a va stimula sa reveniti asupra greselilor, creionul inteligent vibreaza mai mult sau mai putin agresiv.

In aceasta versiune, creionul foloseste o tehnologie avansata pentru a monitoriza toate miscarie implicate in procesul redactional. Intr-o versiune ulterioara a aceluiasi produs, Lernstift Pen 2.0 va include un sistem de monitorizare a presiunii la apasare si un modul de retea prin care sa transmita toate informatiile adunate unui PC. Cu speranta ca va deveni in curand realitate si va sti pe langa germana si engleza alte cateva limbi straine, ramane sa asteptam sa vedem ,,jucaria” in magazine.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail