Lenovo Miix2, o noua tableta compacta cu Windows 8.1

Lenovo Miix2, o noua tableta compacta cu Windows 8.1

Pentru ca incepe sa creasca rata de adoptie a tabletelor cu Windows, a lansat Miix2, un dispozitiv cu un ecran de 8 inci preinstalat cu Windows 8.1.

Lenovo Miix2 Microsoft Windows 8.1 2

In imaginile alaturate este infatisata viziunea celor de la Lenovo asupra conceptului de tableta cu o versiune completa de Windows 8.1. Aceasta este construita in jurul unui LCD IPS de 8 inci cu o rezolutie nu foarte generoasa de 1280 x 800 pixeli. Cu un nume destul de atipic, Miix2 are o grosime de doar 8,35 milimetri, dar vine preinstalata atat cu cea mai recenta versiune de Windows cat si cu Microsoft Office Home & Student 2013. Datorita acestor doua elemente, noul gadget poate functiona fara probleme ca o unealta completa de productivitate.

Este vorba de un produs simplu, cu linii de design curate si fara trasaturi exotice. Pe langa butoanele de power si ajustare a volumului, pe aceeasi margine incorporeaza un slot microSD si un port hibrid USB 2.0 care functioneaza atat pentru incarcare cat si pentru transfer de date. De pe marginea superioara a produsului, nu lipseste o mufa de casti stereo de 3,5 milimetri.

Partea de procesare este asigurata de un procesor quad core de ultima generatie Intel Baytrail cu IGP inclus. In ceea ce priveste limitarile de stocare, au afirmat ca Miix2 va putea fi achizitionata si cu 128GB de memorie interna, cantitate care poate ajunge cu usurinta la 160GB daca apelati la un microSD de 32GB. Optional, contra cost poate fi achizitionat si un stylus pentru desen si alte activitati artistice.

In conditiile in care vorbim de un pret de 299 dolari asociat acestui produs, este evident ca cei de la Lenovo tintesc rapid o cota de piata cat mai mare. Lenovo Miix2  ruleaza toate aplicatiile cu care v-ati obisnuit din copilarie si ca poate fi cu usurinta introdusa intr-un mediu corporate, asadar, are toate ingredientele pentru succes.

Lenovo Miix2 Microsoft Windows 8.1