Lenovo prezinta cele mai noi dispozitive cu touch

Lenovo prezinta cele mai noi dispozitive cu touch

Lenovo a prezentat astazi, in AFI Palace Cotroceni, cele mai noi dispozitive cu touchscreen din portofoliul sau. Vestea buna este ca acestea raman acolo pana pe 13 octombrie.

BVpPcbPCMAALXpQ

 Printre noile dispozitive touch Lenovo, am observat convertibilul Yoga 2, Lenovo X1 Carbon, All In One-ul prezentat si in urma cu ceva vreme, tabletele ThinkPad cu Windows 8 si cu tastatura detasabila, tabletele S6000 si S5000 cu Android, echipate cu procesoare mobile de ultima generatie, cea de-a doua, S5000 fiind proclamata si cea mai usoara tableta de 7 inci. Greutatea acesteia este de doar 244 grame, in comparatie cu iPad mini care cantareste 308 grame.

Pana la data de 13 octombrie, oricine are ocazia de a testa cele mai noi dispozitive cu touchscreen de la Lenovo. Produsele sunt expuse deasupra food-court-ului in AFI Palace Cotroceni.

Lenovo2

Tabletele noi includ modelele A1000, S3000 si S7000 denumita si MiiX. Produsele expuse sunt o demonstratie a talentului producatorului si a experientei acumulate de-a lungul anilor, chiar dinainte de a prelua segmentul de laptopuri de la IBM. Acum ca zona de ThinkPad este separata de IdeaPad, Lenovo isi concentreaza eforturile mai mult pe segmentul consumer, pentru a atrage de partea sa un public cat mai numeros, dupa cum a spus si Aurel Netin, CGM Lenovo Romania.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/lenovo afi palace/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: