LEGO Marvel Super Heroes primește un nou pachet de personaje

, 25 Dec, 18:20

LEGO Marvel Super Heroes primește un nou pachet de personaje chiar în ziua de crăciun, acestea reprezentând caracterele din Asgard, lumea lui Thor.

Lego-Marvel-Super-Heroes

Noile caractere îi includ pe Thor, malekith, Kurse, Sif, Volstagg, Odin, Hogun, Fandral și chiar Jane Foster. Pachetul este disponibil pentru achiziție la prețul de 2 euro iar pentru pachetul complet LEGO Marvel Super Heroes: The Super Pack veți plăt doar 6 euro în total. SuperPack-ul oferă jucătorilor mai mulți Super Eroi și personaje Negative ca Dark Phoenix, Winter Soldier, ymbiote Spider-Man, Hawkeye, Falcon, și Beta Ray Bill. Figurinele de dimensiuni mari disponibile sunt Thanos și A-Bomb. Dacă nu v-ați jucat pânp acum cel mai popular joc în această perioadă, LEGO Marvel Super Heroes, aflați că acesta este disponibil pentru XboX One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U și pentru PC. Puteți de asemenea să luați super eroi favoriți și pe drum cu ajutorul lui LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril, disponibil acum pentru Nintendo 3DS și PlayStation Vita.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail