Leap Motion se intelege de minune cu Google Earth

Leap Motion se intelege de minune cu Google Earth

In incercarea de a face un pic de , Google a anuntat compatibilitatea cu acesta in urmatorul Google Earth.

leap motion interactiune google earth

pentru interpretarea gesturilor realizate de maini in fata PC-ului a inceput sa castige din ce in ce mai multi fani in ultima perioada. Dupa ce zilele trecute a incheiat un parteneriat cu HP, in urmatoarea perioada motivul de bucurie vine sub forma celor de la Google.

Fara un anunt prealabil, Google a anuntat astazi lansarea unei noi versiuni de Google Earth. Printre alte schimbari, majoritatea insignifiante sau de stabilitate, noua iteratie a popularei aplicatii se intelege de minune cu un senzor Leap Motion. Cu alte cuvinte, daca ati reusit sa puneti mana pe un astfel de senor inteligent, in secunda urmatoare veti putea sa ,,puneti mana” pe Pamant si sa-l rotiti. Puteti zbura peste globul pamantesc intr-un mod mult mai natural decat pana acum si, una peste alta, va puteti bucura de interactiunea cu un PC prin gesturi.

Daca aceasta descriere v-a incantat si ardeti de nerabdare sa obtineti un senzor similar pe care sa-l legati la computer, un singur lucru trebui sa mai aveti in vedere. Un senzor Leap Motion nu poate fi achizitionat momentan. Desi au fost create 10.000 de astfel de gadgeturi, toate au ajuns la dezvoltatori pentru a crea un ecosistem de aplicatii compatibile.

In cazul in care mai aveti rabdare pana in luna mai, in acel moment, producatorii dispozitivului vor incepe sa-l livreze la un pret de 80 de dolari celor care au facut precomanda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: