La urmatorul Google Nexus ar putea colabora Nikon

, 19 Mar, 11:50

Aura de nu va fi spulberata prea curand, iar o colaborare dintre Google si Nikon ar amplifica acest sentiment.

nexus 5 nikon

Cu toate ca nu foarte multi dintre voi 4, au inceput deja sa inunde presa de IT. Din ultimul episod al acestui serial de informatii neconfirmate oficial face parte o colaborare dintre Google si Nikon pentru o super camera integrata in urmatorul smartphone al seriei Nexus. Avand in vedere rezonanta puternica pe care o are calitatea dispozitivelor Nikon in industria fotografica, aceasta colaborare ar putea avea niste rezultate spectaculoase.

Camera a inceput sa fie una dintre caracteristicile cele mai importante la un telefon, iar dupa ce Galaxy S4 a ridicat standardul la 13 megapixeli, este imposibil ca Nexus 5 sa nu se afle in aceeasi margine de specificatii. In intarirea acestei prioritati, Vic Gundotra de la Google a scris luna trecuta pe pagina personala de Google+ ca a sa companie si-a propus sa transforme seria Nexus de telefoane in camere incredibile.

In ceea ce priveste restul configuratiei pe care am putea-o intalni intr-un eventual Nexus 5, se zvoneste un ecran Full HD de 5 inci, un procesor quad core Qualcomm SnapDragon 600, 2 GB de memorie RAM si o bateria de batuta in cuie pe valoarea de 3140 mAh. Spatiul de stocare intern va fi limitat la 8 sau 16GB, in timp ce sistemul de operare preinstalat va fi Android 5.0.

Pentru ca Android 5.0 sau Key Lime Pie nu a aparut inca pe programul nici unui eveniment Google din urmatoarele luni, vom mai avea cu siguranta de asteptat pana vom vedea acest ipotetic Nexus 5 transformat in realitate.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail