Jailbreak iOS 6, mai popular decat asteptarile

Jailbreak iOS 6, mai popular decat asteptarile

Cu astfel de rezultate de popularitate, este evident ca noul nu mai este destinat doar priceputilor sau persoanelor tehnice, este destinat tuturor.

jailbreak iOS 6

Evad3rs, grupul din spatele celui mai recent jailbreak pentru iDevice-uri, a publicat ultimele cifre referitoare la numarul utilizatorilor care le-au folosit aplicatia.

Daca o luna de la lansarea jailbreak iOS 6, 14 milioane de iPhone-uri, iPod-uri Touch si iPad-uri au fost jailbreak-uite, iar dupa doar patru zile vorbeam de 7 milioane de dispozitive ,,descatusate” prin noua aplicatie Evasi0n.

Aceste cifre sunt mai mari decat orice alt record anterior pe acelasi subiect. Desi foarte multi utilizatori isi pierdusera speranta ca iPhone-ul 5 mai este vulnerabil la jailbreak, Evad3rs ne-a demonstrat ca nimic nu este imposibil. In plus, aceast val de utilizatori, care doresc  sa-si controleze functiile iDevice-urilor la un alt nivel, demonstreaza ca activitatea de jailbreak este un fenomen mainstream.

Un procent semnificativ din succesul noului jailbreak iOS 6 s-a datorat in parte faptului ca, simultan cu in ultimele saptamani, grupul de hackeri si-a actualizat aplicatia Evasi0n pentru a fi compatibila cu versiunile de iOS 6, iOS 6.0.1, iOS 6.0.2, iOS 6.1, iOS 6.1.1, iOS 6.1.2. Din pacate, daca este sa ne luam dupa zvonuri, iminenta versiune iOS 6.1.3 va reusi sa acopere vulnerabilitatea folosita de aceasta aplicatie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: