Jabra Motion este un headset Bluetooth de actualitate

, 20 Feb, 13:10

Cele mai multe headseturi Bluetooth sunt similare, Jabra incearca insa sa iasa in evidenta printr-o combinatie de senzori si elemente creative de design.

jabra motion Bluetooth

Cel mai nou membru al seriei Jabra Motion a fost anuntat oficial. Noul heaset nu va fi bun doar de vorbit, ci va fi suficient de destept incat sa si reactioneze la miscarile utilizatorilor. Prin ridicarea headset-ului de pe masa pentru a-l pune la ureche, raspundeti automat la un apel. Daca va aflati intr-un mediu zgomots, volumul la care auziti interlocutorul in casca creste proportional.

Casca efectiva din headset se adapteaza cu usurinta pentru a permite folosirea produsului atat in urechea stanga cat si in urechea dreapta. Pentru o compatibilitate cu o varietate cat mai mare de urechi, in pachet sunt incluse trei perechi de varfuri de cauciuc ce se pot inlocui cu usurinta. Chiar daca functioneaza pe tehnologie Bluetooth, noul gadget Jabra functioneaza de la maxim de 100 de metri fata de sursa. Chiar si un senzor NFC este introdus in ecuatie pentru a eficientiza partea de imperechere dintre headset si un smartphone sau o tableta. Daca obisnuiti sa stati toata ziua cu headsetul la ureche, o alta functie interesanta este implementarea unui LED care sta aprins in timpul unui apel pentru a atentiona oamenii din jur ca sunteti prins intr-o convorbire.

Disponibila din al doilea trimestrul al acestui an, noua editie Jabra Motion va include in pachet si un emitator USB pentru a usura interactiunea dintre casca si un PC. Autonomia specificata este de aproximativ 7 ore de convorbiri si 15 zile de standby. Nu se cunoasta inca pretul acestui produs, si, avand in vedere faptul ca reinventeaza ideea de headset s-ar putea sa nu fie un dispozitiv prea accesibil.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail