Harman Kardon lanseaza o noua serie de casti speciale pentru iPhone

Harman Kardon lanseaza o noua serie de casti speciale pentru iPhone

harman-kardon-bt

Daca analizam putin piata o sa constatam ca nimeni nu duce lipsa de casti pentru iPhone si asta datorita popularitatii de care se bucura acest smartphone. Totusi nu multe dintre acestea se pot lauda cu un design care sa completeze oarecum rafinamentul telefoanelor Apple.

Solutia vine de la Harman Kardon care a lansat o serie intreaga de casti special concepute sa emane acel aer premium specific produselor „marelui mar” american. Asadar vorbim de 5 modele distincte de casti dupa cum urmeaza:

– Modelul NI de tip in-ear la 99,95 dolari care vin cu o forma similara cu spatele iPhoneului si o telecomanda pe fir cu trei butoane.

– Modelul AE tot de tip in-ear la 149,95 dolari se adreseaza utilizatorilor mai pretentiosi deoarece izoleaza zgomotul si se lauda cu o carcasa din aluminu care ajuta la obtinerea unui bass puternic.

– Modelul CL de tip on-ear la 199 dolari se lauda cu difuzoare premium de 40mm, un design rectangular cu elemente metalice si cabluri imbracate in material textil

– Modelul BT tot de tip on-ear la 249 dolari sunt wireless, includ un microfon si butoane de playback pe una din casti. Partea interesanta este ca functioneaza si in modul pasiv, adica dupa consumarea bateriei (12 ore) prin atasarea cablului din pachet functioneaza perfect ca niste casti pe fir.

– Modelul NC de tip over-ear la 299 dolari beneficiaza de tehnologia proprie HARMAN de anulare a zgomotului si au o autonomie de 30 de ore dupa care pot fi utilizate si in regim pasiv. Acestea urmeaza sa apara la sfarsitul verii.

Conform engadget.com, majoritatea modelelor vor fi comercializate prin intermediul magazinelor Apple, atat online cat si offline. Practic cine isi doreste un design de invidiat si un sunet pe masura, mai ales pentru dispozitivele Apple, va trebui sa scoata din buzunar destul de multi bani, dar asta vine oarecum drept o confirmare a experientei Harman Kardon.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Casti Harban Kardon/”/]