17 oct. 2013 | 16:05

iRiver ON este un gadget multifunctional si MP3 player in acelasi timp

ACTUALITATE
iRiver ON este un gadget multifunctional si MP3 player in acelasi timp

Cu un istoric impresionant cand vine vorba de MP3 playere, cei de la nu s-au grabit sa lanseze noi produse pe piata in ultimii ani.

iriver on player health monitor

iRiver era o companie dedicata creatiei de MP3 playere cu . Desi a trecut ceva timp de cand au lansat un produs, se pare ca echipa de ingineri a companiei nu a pierdut timpul. In imaginea de mai sus poate fi observat iRiver ON, aparent primul set de casti inteligente pentru exercitii fizice.

Pe langa abilitatea de a reda continut audio, acest dipozitiv este capabil sa monitorizeze ritmul cardiac al utilizatorului in permanenta intr-o maniera discreta. In plus, poate inregistra locatia in care va desfasurati activitatile sportive, cat si alte aspecte care tin de efortul fizic aferent. Un efort semnificativ a fost investit si in elementele de design ale produsului, motiv pentru care, in comunicatul de presa se insista destul de mult pe confortul utilizarii produsului pentru perioade extinse de timp.

Pentru ca nu putea lipsi un pic de inovatie care sa complementeze calitatea audio, acesta este primul dispozitiv dotat cu Bluetooth care integreaza o tehnologie cu numele de PerformTek Precision Biometrics. Acesta este un nume pretentios pentru un set de senzori de ultima generatie capabili sa masoare in timp real informatii biometrice fara sa faca vreun sacrificiu pe partea de acuratete si consistenta.

La 200 de dolari, veti primi in plus si aplicatii gratuite de iOS si Android, care sa va ajute sa tineti o evidenta pe termen lung a informatiilor acumulate de iRiver On.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele