iRiver AK120, un MP3 Player de 1300 dolari

iRiver AK120, un MP3 Player de 1300 dolari

Pentru ca numarul celor care se considera audiofili este in continua crestere, , un urmas pentru alt MP3 player high end, AK100.

high end player mp3 iriver ak120

In cazul in care ati investit cateva sute de dolari intr-o pereche de casti si sunteti convins ca sursa voastra de continut multimedia pentru deplasari nu este suficient de capabila, high end care ar trebui sa va spulbere orice dilema.

Cu un pret de ,,doar” 1300 dolari, cea mai noua creatie a celor de la iRiver este destinata utilizatorilor care stiu sa faca diferenta intre un semnal audio redata de un MP3 Player de 130 dolari si unul care costa de zece ori mai mult. Este urmasul lui AK100 si un pic mai mare decat acesta. Este realizat in colaborare cu Astell & Kern si tot ei sunt responsabili de o certificare foarte pompoasa – MQS (Mastering Quality Sound). Infatisat ca fiind cel mai bun player de pe piata, acesta datoreaza o parte semnificativa din performanta unei perechi de convertoare DAC (digital-to-analog) Wolfson WM8740 pentru fiecare dintre cele doua canale ale unui semnal stereo. Are un ecran touchscreen IPS de 2,4 inci, o rotita fizica pentru ajustarea volumului pe lateral si doua locasuri pentru carduri microSD. Pe langa cei 64GB de memorie interna, puteti ajunge fara probleme la un maxim de 192 GB,  in cazul in care folosit carduri microSD XC. Formatele suportate pentru redare sunt WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF si, in curand, DSD.

Prin simplul fapt ca astfel de produse exista, sunt convins ca se vor gasi si amatori de gadgeturi exclusiviste care sa aprecieze atat calitatea audio impecabila cat si husa de piele lucrata manual inclusa in pachet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: