Injustice: Gods Among Us – Harley Quinn Trailer

Suntem la mai putin de o luna distanta de lansarea noului joc semnat Netherrealm Studios, Injustice: Gods Among Us. Acesta, asemeni Mortal Kombat din 2011, va oferi un mod Story extins, in care eroii si raufactorii din seriile de benzi desenate DC Comics vor relationa in moduri neasteptate.

Un astfel de exemplu este Harley Quinn, aghiotanta faimosului Joker, care intre evenimentele din benzi desenate si cele din joc s-a alaturat eroilor. Aceasta se va lupta pe parcursul povestii cu fostul sau mentor si probabil ii va ajuta pe Batman, Superman si restul de membri ai Justice League. Acesta nu este primul astfel de trailer al jocului care schimba complet perspectiva din care privim un personaj. In urma cu cateva luni Netherrealm a lansat un clip in care era prezentat Lex Luthor intr-o ipostaza similara.

Odata cu noul trailer vin si vesti despre un „Season Pass”. Acesta anunta ca vor fi lansate patru noi personaje pentru Injustice in perioada post-lansare, iar cumpararea acestui „abonament” va oferi acces la toate, la un pret redus cu 25%. Mai mult, un pachetul de haine Flashpoint pentru Wonder Woman, Aquaman si Deathstroke, care este exclusiv acestei oferte. Pretul stabilit pentru Season Pass este de 1200 MS Points/13,99 euro pe Xbox Live Marketplace, respectiv PlayStation Store.

Cătălin Nițu
13:50 22.03.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video