iblazr, un blit pentru imagini clare si luminoase facute cu smartphone-ul

iblazr, un blit pentru imagini clare si luminoase facute cu smartphone-ul

iblazr este numele unui nou proiect care cauta finantare pe Kickstarter. Este vorba de un blit care se poate conecta la smartphone-uri.

ios iblazr app

In imaginea de mai sus, la mufa de casti a unui iPhone 5 este conectat un blit dedicat. Acesta poarta numele de iblazr si, cu 31 de zile inainte de termenul finantarii, deja a reusit de adune 70.000 de dolari pe Kickstarter din cei 58.000 vizati. Este rotativ si dotat cu 4 LED-uri high-end americane de tip CREE si poate fi un gadget perfect atat pentru auto portrete, cat si pentru cadre mai largi, precum cele de mai jos.

Prezentat in special ca , iblazr functioneaza la fel de bine si in tandem cu Androide sau alte terminale dotate cu o mufa stereo standard de 3,5 milimetri. Dispozitivului vine cu propria baterie integrata de 200 mAh pentru a nu fi influenta in vre-un fel autonomia aparatului la care este conectat. In total, cei 200 mAh ar trebui sa fie suficienti pentru 1000 de capturi statice sau 40 de minute de filmare.

Pentru un control facil al tuturor functiilor, iblazr va veni insotit de pe care ar trebui sa o puteti descarca din AppStore sau Google Play. Pretul unei bucati pe pagina de Kickstarter este de 39 de dolari, iar data de livrare mentionata este de 31 decembrie. Cu doar 14 dolari in plus, un astfel de accesoriu este livrat si in tara noastra.

iblazr-example

Citește și: