Samsung Galaxy S III primeste o baterie extinsa

Samsung Galaxy S III primeste o baterie extinsa

Samsung Galaxy S III va beneficia de lansarea unei baterii extinse de 3000 mAh, gata sa satisfaca pana si cele mai exigente pretentii de autonomie.

Samsung Galaxy S III

Modelul vedeta al producatorului coreean va putea fi folosit pentru mai mult timp fara sa fie incarcat prin utilizarea noului acumulator extins cu 900 de mAh mai mare decat cel initial de 2100 mAh. Bateria vine sub forma unu chit de upgrade care contine si capacul din plastic cu modulul NFC integrat.

Baterie Extinsa Samsung Galaxy S III

Odata cu marirea capacitatii acumulatorului, au crescut si dimensiunile acestuia, astfel ca cei care isi doresc o autonomie extinsa vor trebui sa faca un compromis in privinta dimensiunilor telefonului. Dupa cum puteti vedea si in poze, diferenta nu pare sa fie una notabila, dar trebuie vazut cu cat la suta va fi imbunatatit timpul dintre doua incarcari ca sa ne dam seama daca intr-adevar merita sacrificiul.

Grosime Samsung Galaxy S III cu bateria extinsa

Noua baterie va fi disponibila incepand cu luna Ianuarie, va costa aproximativ 65 de dolari, iar capacele din pachet vor fi comercializate in doua variante de culori: Pebble Blue si Marble White. Urmeaza sa vedem cand si mai ales la ce pret va ajunge noul acumulator la noi pe piata si in ce fel va fi primit de comunitatea de fani si posesori de Galaxy S III.

Citește și: