26 mart. 2013 | 13:50

Hyperkin Retron 5 te ajuta sa rulezi jocuri de acum 20 de ani

ACTUALITATE
Hyperkin Retron 5 te ajuta sa rulezi jocuri de acum 20 de ani

Fara a promova in vreun fel pirateria, Hyperkin Retron 5 este o consola care asigura compatibilatea cu cartelele aferente .

Hyperkin Retron 5 consola jocuri clasice

Pentru ca niciodata nu a fost imposibil sa aduci in actualitate experienta de gaming aferenta unei console de acum 25 – 30 de ani, Hyperkin a anuntat o varianta imbunatatita a consolei sale intitulate Retron.

Consola din imagine poarta numele de Hyperkin Retron 5 si pe langa hardware, integreaza cinci sloturi pentru cartele cu jocuri. In total, jocurile de pe noua tipuri de console sunt suportate: SEGA Megadrive, Nintendo Entertainent System, Super NES si GameBoy de la versiunea originala pana la GameBoy Advance. Pe langa un design creativ al unui controller wireless care asigura compatibilitatea cu comenzile fiecarei console emulate, magia sistemului sta intr-o conexiune Bluetooth, care permite conectarea unui numar de pana la patru controllere diferite pentru o experienta multiplayer.

Pentru ca experienta de acum cateva zeci de ani trebuia sa fie modernizata intr-un fel, Hyperkin Retron 5 vine cu abilitati de upscaling pentru continut video pana la 720p si cu conversia sunetului in format digital pentru a-l trimite catre TV prin acelasi cablu HDMI. In plus, in orice moment puteti salva un joc pentru a-l relua mai tarziu.

Desi imaginea de mai sus pare randata pe computer, produsul este cat se poate de real. In iulie va intra pentru prima oara in magazine la un pret de 100 dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele