Diablo III – PS3 Gameplay

Diablo III - PS3 Gameplay

Diablo III a fost unul dintre cele mai mari jocuri pentru PC lansate anul trecut, insa anul acesta este posibil sa vedem in magazine si variante pentru console Sony. Dupa cum a promis, Blizzard a adus la PAX East un trailer care include gameplay din aceasta varianta a jocului, al carui accent este pus pe diferentele fata de versiunea de PC.

Diablo III

In primul rand, interfata a suferit o schimbare majora. Avem de a face cu un sistem de inventar adaptat gamepad-ului, pentru a putea echipa cel mai nou echipament cu minim de efort. Interfata grafica s-a mutat din centru in coltul din stanga jos, numai globul de viata supravietuind acestei schimbari. Globul de mana a fost transformat intr-o bara orizontala, iar abilitatile se gasesc sub aceasta, fiecare fiind atasat unui buton de pe gamepad.

Cei care au jucat Diablo III pe PC vor observa imediat faptul ca perspectiva este mult mai aproipata de personaj, iar gameplay-ul este putin mai lent. Pentru control va fi folosit stick-ul stanga, fara un pointer controlat de mouse, iar o abilitate de rostogolire a fost implementata pentru a feri personajul de diverse pericole. In rest jocul pare a fi in mare parte neschimbat, inamicii, nivelurile si povestea fiind aceleasi. Blizzard a promis ca varianta de PlayStation 3 (si probabil si cea de PlayStation 4) vor oferi suport pentru gameplay cooperativ in patru jucatori online si offline, insa nu va crea un auction house.

Cei care vor sa faca schimb de obiecte intre personaje vor avea la dispozitie clasicul meniu de trading, care necesita conectarea jucatorilor in aceeasi sesiune de joc. In cazul in care va intrebati, o conexiune permanenta la internet nu este necesara pentru rularea lui Diablo III pe console. Mai jos aveti primul trailer de gameplay al acestei versiuni.

Citește și: