HTC Mini, un companion pentru phoneblet-uri

, 26 Ian, 09:25

Pentru ca deja foarte multi se amuza de prietenii care vorbesc la phoneblet-uri, de compromis cu HTC Mini.

HTC mini

HTC Mini este cea mai noua creatie a producatorului taiwanez ce se va commercializa initial exclusiv in China. Este vorba de un telefon ultra compact care colaboreaza de minune cu un smartphone supradimensionat. Din acest motiv, in prima etapa, se va comercializa impreuna cu un .

Noua creatie a celor de la HTC foloseste tehnologia NFC pentru a se sincroniza cu un smartphone compatibil Bluetooth. Este capabil sa afiseze contactele din agenda, SMS-uri, programari si alte tipuri de informatii in format TXT. Mult mai prietenos cu un buzunar decat fratii mai mari, noul aparat este bun si pentru convorbiri, in conditiile in care acceptati ca adevaratul telefon trebuie sa fie in preajma si intelegeti ca Mini-ul functioneaza doar ca intermediar.

Tot micutul din imagine poate functiona ca telecomanda atunci cand smartphone-ul din dotare este legat la TV si pus in mod redare de continut. In plus, telefonul poate fi gasit oriunde datorita insertiei unui modul GPS si a abilitatii redarii unui sunet strident care functioneaza ca avertisment atunci cand nu mai stiti unde l-ati pus. Ca un mic detaliu, puteti declansa si captura de poze si filme cu smartphone-ul folosind un buton de pe Mini.

Daca tot exista mari sanse ca HTC Mini sa se vanda foarte bine, in contextul in care se va comercializa si separat, fiabilitatea noii creatii sta in compatibilitatea cu alte terminale decat cele create de HTC. Ar fi interesant ca intr-un an de zile, in timp ce Samsung se lauda cu un nou Galaxy S si  Apple cu un nou iPhone, HTC sa intre in topurile de vanzari cu un semi-telefon.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Dragos Bostina

Ce cretinatate. hai sa facem telefoane cu diagonale din ce in ce mai mari, de ajung de tot rasul, ca apoi sa facem receptoare pentru telefoanele alea…pff. in tratament pentru cancer, leucemie si solutia impotriva cainilor vagabonzi nu ar investi!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail