HTC ne pregateste un phoneblet de 5 inci – vine sub multe denumiri

, 22 Oct, 10:10

HTC Droid Incredible X, HTC DLX si HTC J Butterfly sunt toate nume asociate cu un singur terminal care nu a ajuns inca pe piata.

HTC DLX phoneblet

HTC DLX sau Deluxe este un nou smartphone de la HTC care ar trebui sa ajunga pe piata in lunile urmatoare in SUA prin operatorul Verizon.

Zvonurile legate de aceasta lansare au aparut la mai putin de o saptamana dupa ce un smartphone similar a fost anuntat pentru piata din Japonia. Are un ecran de 5 inci si o rezolutie Full HD nativa in timp ce procesorul este un Snapdragon S4 Pro. Panoul folosit este de tip Super LCD 3, iar densitatea de pixeli atinge o cifra spectaculoasa de 440ppi. In plus, cantitatea de memorie este egala cu 2GB RAM, camera din fata are 2.1 megapixeli si camera din spate are un senzor de 8 megapixeli. Are 140 grame, bateria este de 2020 mAh, iar intregul ansamblu ar putea fi rezistent la apa datorita certificarii IPX5.

Cu toate ca nu exista un comunicat oficial care sa confirme faptul ca cele 3 produse sunt de fapt unul singur, utilizatorul evleaks care-si desfasoara activitatea pe forumurile XDA-Developers a gasit o scapare. El a atras atentia asupra faptului ca in bootloaderul versiuni japoneze a smartphone-ului, cu numele de J Butterly, figureaza asocierea de litere DLXJ.

HTC J Butterfly

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail