26 nov. 2013 | 16:45

HTC M8 ajunge din greşeală pe internet cu specificaţii complete

ACTUALITATE
HTC M8 ajunge din greşeală pe internet cu specificaţii complete

După succesul răsunător înregistrat de HTC One, taiwanezii lucrează la un nou vârf de gamă cu numele de , un model destul de performant.

HTC M8 specificatii

Deşi HTC nu a făcut încă vreun anunţ oficial vizavi de pe care le are pe ţeavă în următorul trimestru, 2014 ar putea fi anul HTC M8. Vehiculat pentru lansare în primele luni ale lui 2014, noul gadget a avut parte deja de câteva apariţii pe internet, deşi nici una dintre ele nu a fost însoţită de o imagine a carcasei.

Totul a început cu un tweet al celor de la @evleaks, urmat acum de un scor publicat pe site-ul benchmark-ului AnTuTu. Trecând peste scorul foarte bun de 36.000 de puncte, aceasta este o ocazie să aflăm specificaţii aproape oficiale pentru HTC M8, un telefon cu nume de cod HTC 0P6B120. După această captură, este foarte probabil ca urmaşul lui HTC One să fie construit în jurul unui SoC Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,3 GHz cu CPU MSM8974 şi un GPU Adreno 330. Cantitatea de memorie RAM va fi de 2 GB, iar camera principală va fi dotată cu tehnologie Ultrapixel. Cu 16GB de memorie internă, sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.4 KitKat. Faţa aparatului va fi acoperită de un panou Full HD de 5 inci. E foarte puţin probabil să nu vedem şi o interfaţă proprietară actualizată sub numele de Sense 6.0.

Cu toate că nu am văzut încă posibile imagini cu noul HTC M8, când se va apropia perioada lansării vom intra probabil într-un ritm similar cu cel de la HTC One Max care ajungea pe internet într-o formă sau alta la fiecare câteva zile înainte de lansare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele