HTC M8 este urmatorul varf de gama al taiwanezilor

HTC M8 este urmatorul varf de gama al taiwanezilor

Intr-o perioada in care fiecare producator combina tot ce mai bun pe piata intr-un produs, ar putea fi urmatorul varf de gama taiwanez.

htc-m8

HTC a avut un an plin. Desi nu s-a grabit sa se inscrie intr-o cursa precum Samsung, care lanseaza doua telefoane pe luna, in 2013 am avut cateva creatii HTC care au atras privirile publiculului. Totul a inceput cu in primele luni ale anului, un terminal considerat de mult cel mai frumos smartphone cu Android. La cateva luni distanta a fost confirmat oficial HTC One Mini, doar ca acum cateva saptamani, dupa multiple zvonuri, sa fie confirmat HTC One Max.

Apropo de zvonuri, deja au aparut online primele speculatii vizavi de urmatorul smartphone de varf al taiwanezilor. Desi nu se stie daca se refera la de un nume de cod sau este denumirea comerciala a produsului, in orice caz, este vorba de M8.

De aici, zvonurile deviaza in doua directii despre HTC M8. Pe de o parte ii avem pe cei care spun ca va fi un aparat, similar din punctul de vedere al configuratiei cu HTC One, care va rula Windows Phone 8. Pe de alta parte ii avem pe cei de la @evleaks care insista pe faptul ca M8 ar fi primul telefon inteligent al companiei preinstalat cu Sense 6. Daca luam in calcul posibilitatile limitate de personalizare ale unei experiente pe un aparat cu WP8, indirect, cei de la @evleaks confirma si ca este forma de un nou Android. In rest, nu mai avem inca niste specficatii ipotetice, exceptand o carcasa realizata aproape integral din aluminiu in momentul in care respectivul sistem a functionat.

Daca va mai aduceti aminte, inainte de lansarea efectiva a lui HTC One se credea ca acel smartphone va purta numele de HTC M7. Aceasta informatie este ultima picatura care intareste ideea unui nou varf de gama.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: