Hinamitetu – robotul gimnast face un cvadriplu backflip [VIDEO]

Hinamitetu - robotul gimnast face un cvadriplu backflip [VIDEO]

pot indeplini sarcini de forta, in schimb, Hinamitetu este capabil sa realizeze sarcini de finete, precum salturi artistice.

Un gimnast sau o gimnasta reprezinta imaginea cea mai buna a unui om care si-a dedicat viata unei singure activitati. Prin simplul fapt ca precizia si efortul fizic asociate unei rutine artistice, pana de curand, se credea ca pot fi specifice doar unui om, din aceasta cauza clipul de mai jos este atat de spectaculos. . Din punctul meu de vedere, astfel de salturi la viteza foarte mare, si daca se reflecta in realitate unul dintr-o mie de incercari, si-au atins scopul de spectacol unic. La un anumit nivel, imi vine sa compar uimirea traita dupa vizionarea clipului cu ceea ce au simtit marii sahisti precum Yuri Kasparov atunci cand au fost invinsi de un computer pentru prima oara.

Nu este vorba de un salt perfect sau de miscari perfecte premergatoare saltulului. Acest clip ne arata foarte bine ca ceva este posibil. Un robot poate sa faca un salt pe spate de cinci ori in aer inainte sa aterizeze in perfect echilibru. Nici nu mai conteaza daca pe termen lung Hinamitetu va mai invata sa faca si altceva la fel de bine.

Gymnast hynamitetu robot

Citește și:
Etichete: