Hearthstone: Heroes of WarCraft anuntat la PAX East

Hearthstone: Heroes of WarCraft anuntat la PAX East

Blizzard Entertainment a anuntat un nou joc din seria WarCraft. Acesta poarta numele de Hearthstone: Heroes of WarCraft si abordeaza un segment de piata care era pana acum satisfacut de World of WarCraft: Trading Cards Game.

Hearthstone Heroes of WarCraft

Noul titlu este dezvoltat dupa modelul de monetizare free-to-play, iar platformele pe care va fi lansat sunt Windows, Mac OS X si iOS. Hearthstone este dezvoltat de o echipa noua din cadrul Blizzard, care este compusa din 15 membri. Dupa cum probabil v-ati dat seama, jocul este bazat pe lupte intre jucatori care detin carti de joc. Acestea pot fi castigate in lupte, pot fi cumparate sub forma de pachete pe bani reali, iar un sistem de crafting va oferi posibilitatea sa renunti la cartile pe care nu le mai vrei pentru a crea altele noi. Eroii si puterile pe care le vei manui prin intermediul cartilor de joc vor fi extrase din universul WarCraft, anumite personaje importante din serie fiind prezente in diversele pachete.

Probabil variantele de Windows sau Mac nu vor avea foarte mult succes, intrucat daca esti deja langa un computer probabil vei juca World of WarCraft, insa cu siguranta pe iPad acest joc poate avea un succes imens. Blizzard a promis ca o varianta beta a lui Hearthstone: Heroes of WarCraft va veni in cursul acestei veri, insa ca de obicei nu a vorbit despre o data de lansare. Mai jos puteti vedea trailerul de anunt, debutat in cadrul PAX East.

Citește și: