World of WarCraft implineste 8 ani

, 26 Noi, 17:00

Este greu de crezut ca in urma cu opt ani de zile se lansa World of WarCraft. Acest joc a schimbat vietile multor gameri (in bine sau in rau), a spart mai multe recorduri mondiale si reuseste sa fie popular chiar si in ziua de azi.

Pentru a celebra aceasta ocazie, Blizzard a lansat un clip care ne plimba prin cei opt ani de istorie World of WarCraft, prezentandu-ne fiecare versiune in parte a jocului si evenimentele importante care s-au desfasurat de-a lungul timpului. Avem astfel o insiruire cronologica a povestii originale, urmata de cea a expansion-urilor The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm si Mists of Pandaria.

Cu siguranta multi dintre fanii mai vechi ai jocului vor privi nostalgic unele secvente din clipul de mai sus, intrucat majoritatea taramului s-a schimbat odata cu lansarea expansion-ului Cataclysm. Foarte multe dintre zonele prezentate in acest clip sunt acum complet diferite si nu mai sunt accesibile in forma lor originala. In timp ce majoritatea jocurilor de tip MMORPG se indreapta spre modelul de monetizare free-to-play, World of WarCraft reuseste in continuare sa poata supravietui folosind vechea metoda bazata pe abonamente lunare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail